fu'a_ulu

Ahai Power Generation Case Analysis

Ahaihai Power Station o loʻo i le ogatotonu o le Vaitafe o Jinsha i le faʻatasiga o le Itumalo o Yulong (tautu taumatau) ma le Itumalo o Ninglang (taupe agavale) i Lijiang City, Yunnan Province.

O le tulaga fa o le tulaga lona valu o le faatanoa muamua i le ogatotonu o le Vaitafe o Jinsha.O le pito i luga e fesoʻotaʻi ma le Liyuan Hydropower Station, ma le pito i lalo o le Jinanqiao Hydropower Station.Ole malosi fa'apipi'i ole eletise ole 2000MW (5×400MW).O le iunite muamua na faʻaaogaina i le 2012.

Meafaigaluega folasaga puupuu

Igoa o le masini Faiga fa'atonuga o le saosaoa valve valve
Fa'ailoga masini Alston
Fa'ata'ita'iga vai Pa Tele 46# Suau'u Turbine
Lava tane suau'u 20000L

Fa'agaioiga meafaigaluega ma mea tiga mo tagata fa'atau

Fa'agaioiga: O le fa'aogaina o le suau'u turbine o le fa'aogaina o masini eletise o le Ahai Power Station ua fa'apipi'iina i le 1 seti o tane suau'u toe fo'i mai, 2 seti o tane suau'u mamafa, ma le 6 vaega fa'afefe.Ole fa'aogaina ole suau'u ole faiga e tusa ma le 20,000L.I le taimi o le faʻagaioiga, o le lelei o le suauu o le valve valve system e Aʻo faʻatuputeleina le taimi faʻasolosolo, o le tele o le vaega e sili atu i le tulaga masani, aemaise lava le tulaga mama o le NAS o mea laiti ma micro e maualuga e pei o le 10. A maeʻa ona faʻamamaina e se masini suauʻu masini masani. , o loʻo maua pea le tele o le palapala uliuli i le taimi o le tausiga, lea e aumaia ai lamatiaga natia i le faʻaogaina o le iunite.

Tulaga tiga: mama fa'aletonu

Fofo

Fa'ata'ita'iga fa'amamā suau'u WJD-100
Nofoaga fa'apipi'i Nu. 2-5 paelo alavai o Ahai Power Station
faavae faamama Electrostatic adsorption
Fa'atau le aofa'i 3 iunite (1st i le 2017, 2nd ma le 3rd i le 2020)
Fuafuaga tafe 18L/min
itula fa'agaioiga 4 tausaga

E tusa ai ma le tulaga filogia o le suauu i luga o le saite, na faatauina ai e le Kamupani a Ahai se paʻu paʻu paʻu WJD-100 i luga o le initaneti e ala i le tauofoga i le 2017. E mautu le gaioiga ma o le aʻafiaga o le aveeseina o ni mea laiti e lelei (silasila i le Ata 1 mo le suauʻu eletise eletise eletise eletise eletise. fa'apipi'i).Le ata filogia), o le suauʻu index o loʻo pulea i le NAS6 tulaga mo se taimi umi.

4

Ata 1 Ata o mea fa'aleagaina o lo'o fa'apipi'i ile fa'aputuga fa'aeletise ole fa'amama suau'u eletise

 I'uga o fa'atinoga

E ala i le faʻamamāina i luga ole laiga umi, o le suauʻu suauʻu o le Numera 2-5 paelo valve saosaoa faiga ua pulea i luga o le NAS6 tulaga mo se taimi umi, lea e fetaui ma manaoga o le pulea o le filogia i luga o le nofoaga.

Ata o le fa'apipi'iina o le masini

5

Iloiloga atoatoa o tagata faʻatau ma toe faʻatau mulimuli ane

Iloiloga maeʻaeʻa: E lelei tele le faʻaaogaina, ma e foia ai le faʻafitauli o le faʻaleagaina o le suauʻu laiti e le mafai ona faʻaogaina e le faʻaputu masani ma faʻamalama suauu faʻavaa ma faʻamama suauu gaogao.

Tulaga toe fa'atau: Talu mai le 2017, 2 seti tutusa fa'ata'ita'iga na fa'atauina.


Taimi meli: Sep-08-2022
WhatsApp Online Chat!