fu'a_ulu

E fa'afefea ona foia le maualuga o le vevela o le turbine?

O bearings o se vaega taua o le tino o le uila afi.E tele ituaiga eseese.E masani ona faʻaaogaina bearings e fuafua ai le tulaga saʻo o le rotor i totonu o le cylinder ma tauaveina uma le mamafa ma le malosi o le rotor.O le fa'aogaina o le fa'aogaina o lo'o fuaina i fa'amaufa'ailoga e pei o le fa'aosoina o le vibration, le fa'aosoina o le vao, le vevela o le u'amea ma le vevela o le suau'u.O nei faʻamaufaʻailoga e fesoʻotaʻi ma le saogalemu ma le faʻamaoni o le iunite.Afai o le maualuga o le vevela e oso faʻafuaseʻi, o le a aʻafia ai le gaioiga masani o le iunite atoa, ma mafua ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

E masani ona fa'agaoioi fa'amau i le vevela i lalo ifo o le 180 tikeri Fahrenheit, ma o le maualuga o le vevela o le fa'aogaina e mafai ona mafua ai ona fa'aleagaina le u'u i se saoasaoa vave.

I le sili atu i le 150 tikeri F, o le ola lubricant e mafai ona tipi e 50 pasene mo faaopoopo uma 18 tikeri F. O le maualuga o le vevela faʻaogaina o lona uiga foi o le faʻaogaina o le viscosity maualalo mo le lubricant, Ma i le maualuga o le vevela, o le suauu lubricating o le a oxidize e fai varnish. , lea e mafai ona mafua ai le fesuisuiai o le vevela o le togavao poʻo le faʻateleina o le vibration value.lea e oʻo lava ina afaina ai le faʻatuatuaina atoa o meafaigaluega.

O se tasi lea tulaga pe fa'afefea ona tatou taulimaina le faafitauli o le vevela o le vao.

Tagata fa'atau

Sanjiang Chemical Co., Ltd.

Fa'atomuaga o meafaigaluega

Fa'ailoga Supercharger MAN Turbo
igoa ole masini Fa'ateleina le vavae'ese o le ea
Turbocharger ituaiga suauu Mobil DTE 846 Turbine Suau'u
Taimi fa'aoga suau'u 3 tausaga
Lava tane suau'u 6000L

Tulaga faagaioia meafaigaluega ma vaega tiga

1.1 Faagaioiga Meafaigaluega: Ia Setema 2017, o le vevela o le supercharger bearings na oso malie, ma siitia i le 92 tikeri ia Novema

1.2 Tulaga tiga a le tagata fa'atau: si'itia le vevela o le togavao o lo'o i ai le supercharger

Su'esu'ega o Mafua'aga

I le masina o Setema 2017, na si'i malie lemu ai le vevela o le supercharger i le 92°C, ma tula'i mai ai se tulaga lamatia o le pa'u.

faiga polokalame

Fa'ata'ita'iga fa'amamā suau'u WVD-II vaega aveese varnish
Fa'avae fa'amama Fa'asa'o fa'atete'e + resini
Fa'atonuga gafatia 20L/min
itula faigaluega 2017-12
faiga polokalame1
faiga polokalame2

I'uga

Ia Setema 2017, o le maualuga o le vevela o le supercharger na siitia lemu.Ina ua maeʻa le maualuga i le 92 tikeri ia Novema, na faʻaaogaina le vaega ole WSD WVD-II mo le aveeseina o varnish.Ina ua maeʻa le 7 aso o le taotoga, e leʻi faʻatupuina le maualuga o le vevela, ma na amata ona paʻu pe a uma le 15 aso., ina ua maeʻa le 2 masina, na pa'ū le vevela i le tusa ma le 85 tikeri,

Fa'aaliga fa'amatalaga

Fa'aaliga fa'amatalaga1
Fa'aaliga fa'amatalaga2
Fa'aaliga fa'amatalaga3

Fa'atusatusaga a'o le'i faia ma ina ua mae'a le fa'amama suau'u

Fa'aaliga fa'amatalaga4
Fa'aaliga fa'amatalaga5

Iloiloga atoatoa a le tagata fa'atau ma toe fa'atau

Iloiloga mae'ae'a: Ua uma ona fo'ia le tulaga o suiga ole vevela.

Tulaga toe faʻatau: Ia Tesema 2018, na asiasia e le tagata faʻatau le tele o iunite i le taimi e tasi ma iloa ai o le varnish o loʻo faʻaaogaina le turbocharger e faʻaaoga ai le WSD varnish removal unit ua uma ona aveese, ae e leʻi faʻaogaina e le compressor le WSD varnish removal unit, le varnish o loʻo ogaoga pea, ina ia faʻamautinoa le faʻagaioiina o le faʻaogaina o le ea, ia Fepuari 2019, na faʻaopoopoina ai foi e le nofoaga o le ea compressor se masini aveese varnish fou WVD-II mai la matou kamupani, ma faʻatau se aofaʻiga o 3 seti suauʻu faʻamamaina mai la matou. kamupani.


Taimi meli: Nov-21-2022
WhatsApp Online Chat!